Bitcoin.com Portemonnee lanceert Cred’s 1-Touch „Earn“ knop

Bitcoin.com, een wereldwijde leider op het gebied van blockchain met meer dan 11 miljoen Bitcoin-portemonnees, en Cred, een wereldwijd platform voor financiële diensten met behulp van blockchain, dat klanten in 190 landen bedient, kondigden vandaag een belangrijke mijlpaal aan in hun lopende strategische partnerschap. De nieuwste Bitcoin.com-portemonnee heeft nu een in-app-verdienervaring die miljoenen gebruikers in staat stelt om digitale activa te verpanden en rente te ontvangen, aangedreven door Cred. De Bitcoin.com-portemonnee is een niet-bewaarbare crypto-portemonnee met een verscheidenheid aan ondersteunde middelen en bronnen voor zowel crypto-nieuwkomers als -liefhebbers. De integratie stelt gebruikers van de Bitcoin.com-portemonnee in staat om eenvoudig te communiceren met het CredEarn-platform zonder de Bitcoin.com-portemonnee-applicatie ooit te verlaten.

Het bevorderen van Cred’s samenwerking met Bitcoin Era komt op een opwindend moment dat crypto steeds meer aandacht krijgt van mainstream consumenten. De Amerikaanse Comptroller of the Currency, de federale groep die verantwoordelijk is voor de beveiliging van het banksysteem, heeft onlangs verklaard dat banken nu cryptocurrencies mogen houden.

„We zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om waarde te bieden aan de blokketengemeenschap,“ zei Dan Schatt, CEO, en mede-oprichter van Cred. „Bitcoin.com is een leider in de industrie, en we zijn verheugd om het zo eenvoudig mogelijk te maken om te verdienen en te lenen met uw crypto.“

Bitcoin.com-gebruikers zullen het nieuw ontworpen CredEarn-dashboard ervaren op zowel desktop- als mobiele apparaten. Extra functies van het partnerschap geven gebruikers direct toegang tot de dagelijkse samengestelde rente en rente-uitkeringen in de cryptocurrency of stablecoin van hun keuze. Een klant kan een asset verpanden, maar ervoor kiezen om rentebetalingen te ontvangen in een andere asset, waardoor klanten zonder kosten hun cryptocurrency portfolio kunnen diversifiëren.

Cred blijft een koploper onder de uitleen- en leenplatforms. Hun toewijding aan het oplossen van financiële problemen is de reden waarom we trots zijn op het versterken van onze samenwerking„, zegt Corbin Fraser, het hoofd van Bitcoin.com. „Bij Bitcoin.com streven we ernaar om onze klanten de beste blokketendiensten aan te bieden. Door middel van Cred zullen onze klanten blijven profiteren van het verdienen van rente op hun crypto via een veilig en gelicentieerd platform voor financiële diensten„.

U kunt de Bitcoin.com-portemonnee downloaden in de App Store of op Google Play krijgen.

Over Cred

Cred is een gelicentieerde geldschieter met hoofdkantoor in het gebied van de Baai van San Francisco en ondersteunt meer dan een dozijn partners met zijn industrie-leidende crypto-backed het uitlenen en het lenen platform. Cred is opgericht door PayPal-veteranen en is de drijvende kracht achter het financiële dienstenaanbod voor enkele van de meest bekende organisaties in de keten wereldwijd, waaronder de Litecoin Foundation en Uphold. Ga voor meer informatie naar www.mycred.io.

Over Bitcoin.com

Bitcoin.com is de belangrijkste bron voor alles wat met Bitcoin te maken heeft en maakt zowel Bitcoin Cash als Bitcoin toegankelijker. Bitcoin.com is de snelste Bitcoin-portemonnee die ooit is gemaakt en bevordert een community waar gebruikers het laatste nieuws lezen of zich bezighouden met de community op het Bitcoin-forum. Bitcoin.com biedt nuttige hulpmiddelen en real-time marktprijs- en grafiekinformatie, evenals informatie over Bitcoin-mijnbouw en Bitcoin-evenementen. Ga voor meer informatie naar www.Bitcoin.com.